DE ONDERNEMERSTUIN VERBINDT

  Neem ambitieuze ondernemers op het gebied van Food, Health, Sport, Innovatie en Technologie, ‘plant’ ze samen in een exceptioneel vruchtbare omgeving vol goede grondstoffen, dan krijg je: een florerende Ondernemerstuin.

  De ondernemers die zich hebben gevestigd in de units B op de begane grond in De OndernemersTuin zijn te vinden in onderstaand overzicht:

  UNITS B begane grond

  Productiekeuken Alkmaar unit B-A 0.01, B-A0.12 en B-A0.19

  Betaalbare productiekeukens

  Dé plek voor maaltijdbezorging, dark kitchens, cateraars, foodtrucks en workshops.
  Productiekeuken Alkmaar biedt meerdere keukens aan voor kort of lange verhuur.

  • 24/7 toegang
  • Goed bereikbaar
  • Inclusief apparatuur
  • Gezamenlijk inkopen
  • Geen investeringskosten
  • Korte- of lange termijn verhuur
  • Gezamenlijk bezorgers inzetten
  • Mogelijkheid om aan te melden bij bezorgplatforms

  Productiekeuken Alkmaar beschikt over meerdere productiekeukens die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld: een restaurant die extra productie ruimte nodig heeft, een cateraar die een grote klus moet voorbereiden, foodtrucks die zich voorbereiden voor een groot evenement of de ondernemer die een bestaand of nieuw bezorgconcept laat uitrollen in Alkmaar en omgeving. Maar ook workshops, cursussen en de hobbykoks zijn bij ons op het juiste adres.

  Productiekeuken Alkmaar

  LIMEG unit B-A 0.05

  LIMEG maakt 360 graden fietsroutes voor ouderen. Deze fietsroutes zijn te zien op de Virtual Reality bril. De fietsroutes worden opgenomen in steden of dorpen en daarbij is er een gids die de ouderen virtueel meeneemt naar een stad of dorp.

  LIMEG

  Potjepadel unit B-A 0.05

  Potjepadel is een padelschool die padellessen, clinics en andere activiteiten organiseert. Dit doet Potjepadel op verschillende verenigingen in Noord-Holland. Onder andere in Oudorp, Daalmeer, Purmerend, Hoorn, Heiloo en Hoogkarspel. Padel is een sport die een enorme opmars aan het maken is in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Potjepadel zorgt ook voor een stukje van de groei van deze mooie sport.

  Potjepadel

  H.P.F.M. B.V. (High Pressure Force Metrology) & consultant unit B-A0.06 en B-A0.07

  H.P.F.M. B.V., is een 100% privé onderneming, die zich sinds 2007, 100% internationaal manifesteert binnen het vakgebied van de Metrologie. Metrologie is de leer van het meten met als basis het Systeem Internationaal, het metrieke stelsel (SI) Maar ook de fractionele groot en eenheden! Het betreft hier dus het meten, “Kalibreren” en “Valideren” binnen de 5 mechanische grootheden, te weten: Vacuüm, Druk, Massa, Kracht en Moment. Dit gecompleteerd met alle industriële toegepaste uitgangssignalen in o.a. de procestechniek en meet en-regeltechniek. Afzetmarkten zijn o.a.: Ballistiek, Voedingsmiddelen, Brandstoffen, Automotive, Oceanografie, Diepzeeonderzoek, Gas en Olie, Chemie en Petrochemie, Hydrauliek en alle bijbehorende R&D afdelingen. Ons specialisme, is Ultra Hoge Druk, dit kunnen wij als enige onderneming ter wereld kalibreren met een drukbereik van 1.625 Mega Pascal (MPa = 16250 BarG = 16570.3884 kg/cm2) Dit met de enige metrische drukbalans (zeg maar Internationale Primaire Kalibratie Druk Standaard) ter wereld! Daarnaast kalibreren wij in Kracht tot 4000 kN, Massa tot 555 kg, Moment tot 5 kNm en vacuüm tot 762 Torr.

  H.P.F.M. B.V.

  DWAM Dog with a Mission unit B-E0.01, B-E0.02, B-E0.08 en B-E0.09

  UNIEKE PRODUCTEN & LIEFDE VOOR DIEREN

  De missie van Dog with a mission is op de eerst plaats om iedere hond met een mooie gekleurde, unieke halsband rond te laten lopen. Daarnaast gunt Dog with a Mission alle honden en andere dieren een goed en mooi leven.

  Van klein idee naar internationale handel

  Wij zijn ontzettend trots dat wij van een klein idee een heel bedrijf hebben opgezet en dat wij dagelijks te horen krijgen dat men zo vrolijk wordt van onze producten. Wij zitten vol creatieve ideeën en staan nog steeds aan het begin van ons avontuur. We blijven ontwerpen, inkopen en inspiratie opdoen in verre landen om zo de mooiste producten te kunnen aanbieden.

  DWAM Dog with a Mission

  Stichting Reïntegratiebureau Alkmaar unit B-E0.07

  Wij bieden een werkplek aan vrijwilligers die enige afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

  Denk hierbij aan:
  – vluchtelingen
  – mensen met een medische of verstandelijke beperking
  – mensen in een sociaal isolement, etc.

  Daarnaast zijn gepensioneerden en mensen die tussen twee banen zitten (werkzoekenden) meer dan welkom.

  Op basis van een diversiteit aan uit te voeren functies biedt Stichting Reïntegratiebureau Alkmaar de vrijwilligers onder andere:

  – een sociale en fijne werksfeer;
  – een zinvolle dagbesteding;
  – de mogelijkheid tot het ontwikkelen van sociale contacten;
  – vormgeving van richting in de maatschappij.

  Wij kiezen binnen de stichting voor kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. De vrijwilliger met zijn/haar kennis en kunde staat hierbij centraal. Bij ontwikkeling van andere vaardigheden en talenten geven wij hier de nodige sturing en aanwijzingen.

  Stichting Reintegratiebureau Alkmaar

  MEER WETEN?

  Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.