• Innovatie en technologie

    GELIEERD AAN FOOD, HEALTH EN SPORT

    Interesse?
  • Een uniek ambitie-verzamelcomplex

    IN DE ONDERNEMERSTUIN

    Interesse?

CONCEPT

Innovatie en technologie gelieerd aan Food, Health en Sport: dat is de toekomst en daar liggen kansen. Dat is de visie achter dit unieke concept. Een groeiende en veranderende zorgvraag, nieuwe technologieën die ons dagelijks leven raken en veranderingen in ons denken vragen om andere innovatieve oplossingen, diensten en producten. En die zijn volop in ontwikkeling.

DE ESSENTIE

De focus ligt daarbij steeds meer op preventie en IT-oplossingen als E-Health en Domotica (zorg op afstand). Maar ook Groene Genetica, Active Aging en Big Data programma’s om resultaten wetenschappelijk te onderbouwen zijn voorbeelden van de groeiende invloed van technologie op onze zorg, voeding, gezondheid en de manier waarop we denken, leven en werken.

Actief zijn, eigen keuzes maken, zelf de regie hebben en je goed voelen: dat is de essentie. Ook in De Ondernemerstuin. Voor iedereen die er komt, werkt en onderneemt.

EEN UNIEK AMBITIE-VERZAMELCOMPLEX

Daarom is De OndernemersTuin hét toonaangevende ambitie-verzamelcomplex van Noord-Holland, waar je fijn werkt in een groene bruisende omgeving vol verrassende elementen en professionals die ook vooruit willen. Want, de synergie die ontstaat door samenwerken met andere experts in hetzelfde of een aangrenzend vakgebied geeft een professionele boost en werkt stimulerend.

Het accent in De Ondernemerstuin ligt op voeding, gezondheid, sport, technologie, innovatie en daaraan gerelateerde sectoren die het concept versterken.
concept innovatie

FOOD

Eten, drinken, gezond, vers, biologisch, groen, fairtrade.

Denk aan technische bedrijven in de foodsector, foodontwikkeling en organisaties werkzaam op het gebied van voedingsinnovatie en -educatie. Maar ook een (biologisch) restaurant/horeca/cateringbedrijf past perfect in De Ondernemerstuin.

INNOVATIE

Innoveren, anders denken, nieuwe oplossingen, uitvinden, testen.

Een ideale omgeving voor organisaties die werken aan innovatieve oplossingen, producten en diensten, in het bijzonder voor de food-health-sportsector. Bedrijven van groot tot klein, want het zijn vaak de kleine bedrijven waar innovatie het eerst gebeurt!

Zit innoveren in jouw (bedrijfs)DNA? Kom kijken in De OndernemersTuin.

TECHNOLOGIE

E-health, applicaties, ontwikkeling, innovaties, productie, data, onderzoek.

Denk aan dataspecialisten, data-science, internettechnologie, technologische fabrikanten en nieuwe technologieën op het gebied van gezondheid, sport en voeding, zoals zaadveredeling.

HEALTH

Gezondheid, medicijnen, vitamines, sporten, productie, organisch, biologisch.

Denk aan organisaties die werken aan innovaties in de gezondheidssector, zorgaanbieders zoals voedingsdeskundigen, huisartsen, tandartsen, fysiotherapie, chiropractici, alternatieve geneeswijzen en een gezondheidscentrum. Maar ook voor bedrijven in de medische industrie en medicijnfabrikanten is dit een perfecte locatie.

SPORT

Bewegen, flexibel, energie, gezondheid, preventie, dans en muziek.

Denk aan sportorganisaties, dans- en sportscholen, bedrijven op het gebied van sportinnovatie- en educatie (sporten met behulp van robots) en andere initiatieven op het gebied van bewegen, fitheid en preventie.

Ander idee of initiatief op sportgebied? Deel het met ons!

MEER WETEN?

Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.

DOT, DTC & DOC COMMUNITY

De OndernemersTuin, De TelefoonCentrale en De OndernemersCentrale zijn 3 bijzondere bedrijfsverzamelgebouwen van initiatiefnemers Nico Berger en Jerry Breg. Elk pand heeft een unieke sfeer en een eigen karakter, maar er is 1 gemene deler:

v e r b i n d i n g

‘Het gaat om het creëren van een gemeenschap van ondernemers die elkaar verder kunnen brengen. Andere mensen zien werken nodigt uit om contact met elkaar te maken. Dat effect wordt versterkt door het gebruik van alle gemeenschappelijke faciliteiten en leuke plekken waar je elkaar kunt ontmoeten’.

‘Door kruisbestuiving op andere én betere ideeën komen. Dat is een belangrijk onderdeel van de filosofie achter DOC, DTC en DOT. En dat werkt. Inmiddels is er een groot en actief netwerk ontstaan tussen ‘bewoners’ van de 3 locaties, waar je veel meer kunt dan alleen werken. Je kunt er ontspannen, lekker lunchen, inspiratie opdoen en profiteren van de kennis en ervaring om je heen. We bieden ruimte aan innovatieve bedrijven en zelfstandigen die openstaan voor verbinding en zijn trots op de co-creaties en cross-overs die hier ontstaan. Niet alleen tussen ondernemers onderling, maar ook onderwijs, cultuur en de publieke sector vinden elkaar hier’.