DE ONDERNEMERSTUIN VERBINDT

  Neem ambitieuze ondernemers op het gebied van Food, Health, Sport, Innovatie en Technologie, ‘plant’ ze samen in een exceptioneel vruchtbare omgeving vol goede grondstoffen, dan krijg je: een florerende Ondernemerstuin.

  De ondernemers die zich hebben gevestigd in de units op de tweede verdieping in De OndernemersTuin zijn te vinden in onderstaand overzicht:

  UNITS tweede verdieping

  The Skinfirm unit 2.02

  Ik ben Cindy, eigenaresse van The Skinfirm, schoonheidssalon met de specialisatie huidverbetering en anti-aging. De huid is het mooiste en meest wonderbaarlijke orgaan dat er is en kan met een beetje hulp heel veel zelf bereiken op het gebied van huidveroudering om te voorkomen en om te verminderen. Mijn klant en zijn of haar wensen staan bij the Skinfirm altijd centraal en zoeken wij graag samen naar de beste oplossingen om een zo mooi mogelijke huid te creëren. Wij nemen bij de Skinfirm altijd alle tijd voor elke klant.

  Daarnaast ben ik Reiki Master en heb ik hiermee de geweldige kans om klanten zowel op gebied van het uiterlijk als op lichamelijk en/of emotioneel gebied te mogen helpen healen. Reiki energie helpt het lichaam om gebruik te maken van het zelf herstellend vermogen net zoals de gezichtsbehandelingen dit voor de huid doen.

  Create the best skin you’re in.

  The Skinfirm

  Het Korenhofje unit 2.05

  Activiteiten in een notendop: Het Korenhofje biedt begeleiding bij emotionele en psychische uitdagingen voor kinderen, jongeren, ouders en jongvolwassenen. Tevens massage voor kinderen en volwassenen en maandelijkse bijeenkomsten voor vrouwen rond het vuur.

  Het Korenhofje

  Vitallife unit 2.06

  Stoelmassage, Ergonomie en Vitaliteitsmanagement.

  Wij geloven dat vitale mensen gelukkiger zijn. Dit zorgt ervoor dat mensen beter presteren, succesvoller zijn en beter in balans zijn. Dit is goed voor medewerkers en voor organisaties. Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke stijl waarbij wij maatwerk leveren per organisatie en per persoon.

  Vitallife is specialist in Vitaliteit op de werkplek en levert alles wat daarvoor nodig is. Stoelmassages, ergonomisch advies en gerelateerde vitaliteitstrainingen rondom Stresspreventie, werkgeluk, dynamisch werken, bedrijfsyoga en Mindfulness. Ook organiseren we voor onze klanten gezondheidsweken, vitaliteitsdagen en stoelmassage tijdens evenementen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in de inrichting van vitale werkplekken en kantoren.

  Vitallife

  ZBZ Partners unit 2.06

  Wij maken de zorg gezond!

  Wij geloven dat de zorg beter kan en beter moet. Onze opdrachten zijn gericht op het echt verbeteren van de zorg. Vanuit de inhoud, waarbij de menselijke maat wordt gecombineerd met gezonde bedrijfsvoering. Dit doen wij onder andere door het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten, het ontwerpen en uitvoeren van creatieve en daadkrachtige verandertrajecten en het oplossen van onoplosbare problemen.

  Wij geloven niet alleen dat de zorg echt beter kan, wij hebben dit ook keer op keer bewezen. Eenvoudige en praktische oplossingen om nieuwe concepten en succesvolle verbeteringen neer te zetten, altijd met de focus op het resultaat!

  ZBZ Partners

  VSM unit 2.07

  VSM geeft je kracht uit de natuur

  Je kiest bewust om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen. VSM begrijpt dat. VSM is een bedrijf met een groen hart. Voor jou ontwikkelen en produceren wij producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen.

  Dit doen we al meer dan 100 jaar op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier.
  VSM is voor iedereen, van alle leeftijden. Onze bekende merken zijn VSM Spiroflor, VSM Derma, VSM Nisyleen en specifiek bekend en populair bij jonge ouders is onze kinderserie VSM Kind.

  Bewust. Natuurlijk. VSM.

  VSM

  Zoetendal Preventieve Business Mediaton unit 2.11

  “Talk with each other before the storm comes”

  Een conflict dat niet ontstaat hoef je ook niet op te lossen. Het voorkomen van conflicten is iets waar nog maar weinig ondernemers over nadenken. Terwijl veel samenwerkende ondernemers vroeg of laat ruzie met elkaar krijgen. Soms met verstrekkende gevolgen. En dat is niet nodig. Je mag het uiteraard altijd met elkaar oneens zijn. Dat hoeft alleen niet tot grote ellende te leiden.

  Herman Zoetendal is een zeer ervaren Fiscaal Jurist en Mediator en helpt samenwerkende ondernemers om die onderwerpen met elkaar te bespreken die anders onbesproken zouden blijven. Zowel op zakelijk vlak als privé. Met ruim 27 jaar ervaring als ondernemersadviseur kent Herman als geen ander waar ondernemers mee worstelen. ‘Het is nooit te vroeg om het gesprek aan te gaan, soms wel te laat’.

  Zoetendal Preventieve Business Mediation

  MEER WETEN?

  Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.