DE ONDERNEMERSTUIN VERBINDT

  Neem ambitieuze ondernemers op het gebied van Food, Health, Sport, Innovatie en Technologie, ‘plant’ ze samen in een exceptioneel vruchtbare omgeving vol goede grondstoffen, dan krijg je: een florerende Ondernemerstuin.

  De ondernemers die zich hebben gevestigd in units B op de eerste verdieping in De OndernemersTuin zijn te vinden in onderstaand overzicht:

  Ruimtes B eerste verdieping

  LIMEG unit B-A 1.17

  LIMEG maakt 360 graden fietsroutes voor ouderen. Deze fietsroutes zijn te zien op de Virtual Reality bril. De fietsroutes worden opgenomen in steden of dorpen en daarbij is er een gids die de ouderen virtueel meeneemt naar een stad of dorp.

  LIMEG

  Potjepadel unit B-A 1.17

  Potjepadel is een padelschool die padellessen, clinics en andere activiteiten organiseert. Dit doet Potjepadel op verschillende verenigingen in Noord-Holland. Onder andere in Oudorp, Daalmeer, Purmerend, Hoorn, Heiloo en Hoogkarspel. Padel is een sport die een enorme opmars aan het maken is in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Potjepadel zorgt ook voor een stukje van de groei van deze mooie sport.

  Potjepadel

  Fliks-doggyshop unit B-B1.02

  Fliks-doggyshop is een webshop in 100% natuurlijke gedroogde hondensnacks en zelf gemaakte hondenkoekjes. Tegenwoordig wordt er veel bewuster gekeken naar voeding voor honden. Menigeen Barft, voert NRV of KVV zoekt naar een betere kwaliteit brok met meer vlees, maar zonder graan en chemische conserveringsmiddelen. Daar past niets beter bij dan natuurlijk gedroogde snacks.

  Natuurlijk gedroogde snacks zijn snacks waarbij het vocht is onttrokken in een droogoven waardoor het hard wordt en houdbaar is. Puur natuur zonder toevoegingen. Is er helemaal niets aan toegevoegd? Nee, de snacks zijn 100% vlees tenzij anders vermeld.

  • Gedroogde snacks zijn gezond,
  • bevatten geen onnatuurlijker toevoegingen zoals geur-, kleur-, of smaakstoffen,
  • komen tegemoet aan de natuurlijke kauwbehoefte van honden,
  • en zijn lang houdbaar zonder conserveringsmiddelen.

  Naast  de gedroogde snacks hebben wij ook zelfgemaakte hondenkoekjes in ons assortiment, deze zijn zonder toegevoegde suikers, laag in calorieën, graan- en glutenvrij. Onze snacks zijn ook heel erg goed te gebruiken bij eliminatiediëten.

  Fliks-doggyshop

  MEER WETEN?

  Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.