DE ONDERNEMERSTUIN VERBINDT

  Neem ambitieuze ondernemers op het gebied van Food, Health, Sport, Innovatie en Technologie, ‘plant’ ze samen in een exceptioneel vruchtbare omgeving vol goede grondstoffen, dan krijg je: een florerende Ondernemerstuin.

  De ondernemers die zich hebben gevestigd in de units
  op de begane grond in De OndernemersTuin zijn te vinden in onderstaand overzicht:

  UNITS begane grond

  De Kraamvogel unit 0.01

  Over de Kraamvogel

  Gezinnen een goede start geven. Dat zit in ons bloed. Acht dagen lang zijn we steun en toeverlaat voor jouw gezin. En proberen we je mee te geven wat je nodig hebt om na de kraamweek de zorg voor jezelf en je baby op te pakken.

  We helpen ouders te wennen aan het ouderschap. Je baby leren kennen. Een ritme vinden in het nieuwe leven van voeden, verschonen, verzorgen, slapen en van elkaar genieten. Dat is waar de meeste jonge ouders behoefte aan hebben. We zorgen dat vaders en moeders vertrouwen krijgen in hun nieuwe rol als ouder, daar maken we hen gelukkig mee. En aan het eind van de kraamweek zijn zij trots op zichzelf. Ze weten dat zij het zelf kunnen. En daar zijn wij dan weer trots op.

  Bekijk al onze trotse ouders op: Lees alle verhalen van trotse ouders | De Kraamvogel

  Family Supporters regio Alkmaar unit 00.05 – 0.15

  We helpen je graag verder
  Stel. Je zoekt hulp voor jezelf, je kind, gezin, ouders of iemand anders in je omgeving. Dan ben je bij FamilySupporters op het juiste adres. Onze teams bieden advies, praktische en psychische hulp. We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+ jaar. FamilySupporters werkt op verwijzing van gemeente of arts, maar ook particulier.

  Zelf kiezen voor je zorg
  Bij FamilySupporters vinden we het belangrijk dat je zelf kunt beslissen hoe en door wie je geholpen wordt. Bovendien zijn wij flexibel; we werken op de plekken en tijden die nodig zijn.

  Samen de zorg beter maken
  Nederland heeft een prima zorgstelsel, maar het is soms ingewikkeld om passende zorg te vinden in de wirwar van wachtlijsten, loketten en regels. Bij FamilySupporters weten we de weg. We rusten niet voordat we een antwoord vinden, ook bij bijzondere of complexe vragen!

  Family Supporters Regio Alkmaar

  Self-service lunchroom De Eettuin unit 00.26

  De Eettuin is een Self-service lunchroom gevestigd bij de entree in het pand van De OndernemersTuin.

  Bij ons kun je heerlijk genieten van belegde broodjes, salades, soepen en tussendoortjes. Samen met een lekker warm of koud drankje. Dit kan allemaal tijdens je lunchpauze, vergadering of een eventuele ontmoeting. De Eettuin is ingericht in een ontspannen huiskamersfeer waar je echt even tot rust kunt komen, wat de productiviteit erna zal bevorderen.

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

  Wij hopen je snel te zien!

  De Eettuin Alkmaar

  Forte Kinderopvang unit 00.17, 00.18, 00.19, 0.22, 0.23 en 0.24

  Kinderdagverblijf Bloom

  Op zoek naar een kinderdagverblijf in Alkmaar? Kinderdagverblijf (KDV) Bloom is nieuw gevestigd in De Ondernemerstuin aan de Berenkoog (op de Beverkoog) in Alkmaar, op slechts een minuut afstand van de uitvalswegen en dichtbij Heerhugowaard. Medicijnfabrikant VSM heeft het complex 30 jaar gebruikt en de locatie destijds gekozen vanwege de schone lucht en grond. Zo kon men in de achtertuin van het complex de geneeskrachtige kruiden kweken en telen. Die botanische kruidentuin bestaat nu nog steeds in de vorm van de Hortus Alkmaar. Dit unieke stukje natuur maakt ons Kinderdagverblijf Bloom een groene en inspirerende plek. Nieuwsgierig? Vraag gerust een rondleiding aan.

  Forte Kinderopvang / Bloom

  MEER WETEN?

  Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.