DE ONDERNEMERSTUIN VERBINDT

  Neem ambitieuze ondernemers op het gebied van Food, Health, Sport, Innovatie en Technologie, ‘plant’ ze samen in een exceptioneel vruchtbare omgeving vol goede grondstoffen, dan krijg je: een florerende Ondernemerstuin.

  De ondernemers die zich hebben gevestigd in de units B op de begane grond in De OndernemersTuin zijn te vinden in onderstaand overzicht:

  Ruimtes B begane grond

  Productiekeuken Alkmaar unit B-A 0.01, B-A0.12 en B-A0.19

  Betaalbare productiekeukens

  Dé plek voor maaltijdbezorging, dark kitchens, cateraars, foodtrucks en workshops.
  Productiekeuken Alkmaar biedt meerdere keukens aan voor kort of lange verhuur.

  • 24/7 toegang
  • Goed bereikbaar
  • Inclusief apparatuur
  • Gezamenlijk inkopen
  • Geen investeringskosten
  • Korte- of lange termijn verhuur
  • Gezamenlijk bezorgers inzetten
  • Mogelijkheid om aan te melden bij bezorgplatforms

  Productiekeuken Alkmaar beschikt over meerdere productiekeukens die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld: een restaurant die extra productie ruimte nodig heeft, een cateraar die een grote klus moet voorbereiden, foodtrucks die zich voorbereiden voor een groot evenement of de ondernemer die een bestaand of nieuw bezorgconcept laat uitrollen in Alkmaar en omgeving. Maar ook workshops, cursussen en de hobbykoks zijn bij ons op het juiste adres.

  Productiekeuken Alkmaar

  Tasty4U unit B-A 0.04 en B-A 0.15

  Productie van huisgemaakte salades en soepen voor de horeca en particulier.

  Heb je interesse? Mail dan naar: Info@tasty4u.nl

  H.P.F.M. B.V. (High Pressure Force Metrology) & consultant unit B-A0.06 en B-A0.07

  H.P.F.M. B.V., is een 100% privé onderneming, die zich sinds 2007, 100% internationaal manifesteert binnen het vakgebied van de Metrologie. Metrologie is de leer van het meten met als basis het Systeem Internationaal, het metrieke stelsel (SI) Maar ook de fractionele groot en eenheden! Het betreft hier dus het meten, “Kalibreren” en “Valideren” binnen de 5 mechanische grootheden, te weten: Vacuüm, Druk, Massa, Kracht en Moment. Dit gecompleteerd met alle industriële toegepaste uitgangssignalen in o.a. de procestechniek en meet en-regeltechniek. Afzetmarkten zijn o.a.: Ballistiek, Voedingsmiddelen, Brandstoffen, Automotive, Oceanografie, Diepzeeonderzoek, Gas en Olie, Chemie en Petrochemie, Hydrauliek en alle bijbehorende R&D afdelingen. Ons specialisme, is Ultra Hoge Druk, dit kunnen wij als enige onderneming ter wereld kalibreren met een drukbereik van 1.625 Mega Pascal (MPa = 16250 BarG = 16570.3884 kg/cm2) Dit met de enige metrische drukbalans (zeg maar Internationale Primaire Kalibratie Druk Standaard) ter wereld! Daarnaast kalibreren wij in Kracht tot 4000 kN, Massa tot 555 kg, Moment tot 5 kNm en vacuüm tot 762 Torr.

  H.P.F.M. B.V.

  Personal Fitness Nederland unit B-A0.21 en 0.22

  Bij Personal Fitness Nederland zijn wij er van overtuigd dat een gezonde leefstijl essentieel is om gelukkig oud te kunnen worden.

  Immers, wie fris is van lichaam en geest, leeft langer en gelukkiger!

  In onze studio werken wij dagelijks, met veel plezier en toewijding, aan de gezondheid van onze klanten. Dit doen wij door onze klanten persoonlijk te begeleiden in een veilige, vertrouwde omgeving op het gebeid van voeding, beweging en mindset.

  Wil jij ook ‘Fit for Life’ worden en ben je klaar voor een blijvende verandering?

  Neem dan snel contact met ons op via alkmaar@personalfitnessnederland.nl

  Personal Fitness Nederland

  MR.People unit B-D0.10 en 0.11

  De personeelsmakelaar voor technisch personeel. Op eigenwijze manier zorgen wij voor een soepele doorstroming op de arbeidsmarkt. Het gaat hierbij om complexe personeelsvraagstukken over ziekteverzuim, transitievergoedingen en wet- en regelgeving. MR.PEOPLE is een gespecialiseerd recruitment bureau voor de werving van technisch personeel. Wij werken exclusief voor opdrachtgevers en bemiddelen in tijdelijke- project- of vaste contracten.

  De mensen van MR.PEOPLE zijn technisch opgeleid en gecertificeerd. Veiligheid, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Door intensieve investeringen en afspraken met opleidings- en certificeringsinstellingen zorgen we voor de extra kwaliteit en kennis van onze flexkrachten.

  Voor advies voor uw personeelsvraagstukken of op zoek naar een nieuwe baan neem contact op met MR.PEOPLE

  MR.People

  MOSS. unit B-D0.12 en 0.13

  Fietskoeriers met kuiten als kanonskogels staan te trappelen om jouw pakketjes veilig, verantwoord en voordelig te vervoeren. Zes dagen per week. Op de fiets. Weer of geen weer. In Alkmaar en Heerhugowaard. Maar ook in Leiden, Bergen op Zoom, Gouda, Alphen aan de Rijn en Katwijk/Noordwijk (Aan Zee).

  Waar auto’s, busjes en vrachtwagens nijdig toeterend stilstaan, daar vind je de gedreven fietskoeriers van MOSS. Gelimiteerd door alleen een handvol verkeersregels en het aantal versnellingen op hun fiets, heersen deze Last Mile Heroes over de urban jungle. Als laatste remmen. Als eerste optrekken. Het nakijken is voor anderen.

  Vriendelijk en volhardend stellen zij zich met lijf en leden in dienst van dat ene doel: het tijdig bezorgen of ophalen van jouw pakketjes. Waarom? Omdat de roeping altijd sterker is dan de hoosbui of de kilometers tegenwind. Omdat een afspraak een afspraak is. Omdat we geen cape nodig hebben om helden te zijn!

  Ok. En omdat jij ervoor betaalt. Ook helden kunnen niet van lucht en lovende woorden leven.

  MOSS.

  DWAM Dog with a Mission unit B-E0.01, B-E0.02, B-E0.08 en B-E0.09

  UNIEKE PRODUCTEN & LIEFDE VOOR DIEREN

  De missie van Dog with a mission is op de eerst plaats om iedere hond met een mooie gekleurde, unieke halsband rond te laten lopen. Daarnaast gunt Dog with a Mission alle honden en andere dieren een goed en mooi leven.

  Van klein idee naar internationale handel

  Wij zijn ontzettend trots dat wij van een klein idee een heel bedrijf hebben opgezet en dat wij dagelijks te horen krijgen dat men zo vrolijk wordt van onze producten. Wij zitten vol creatieve ideeën en staan nog steeds aan het begin van ons avontuur. We blijven ontwerpen, inkopen en inspiratie opdoen in verre landen om zo de mooiste producten te kunnen aanbieden.

  DWAM Dog with a Mission

  Stichting Reïntegratiebureau Alkmaar unit B-E0.07

  Wij bieden een werkplek aan vrijwilligers die enige afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

  Denk hierbij aan:
  – vluchtelingen
  – mensen met een medische of verstandelijke beperking
  – mensen in een sociaal isolement, etc.

  Daarnaast zijn gepensioneerden en mensen die tussen twee banen zitten (werkzoekenden) meer dan welkom.

  Op basis van een diversiteit aan uit te voeren functies biedt Stichting Reïntegratiebureau Alkmaar de vrijwilligers onder andere:

  – een sociale en fijne werksfeer;
  – een zinvolle dagbesteding;
  – de mogelijkheid tot het ontwikkelen van sociale contacten;
  – vormgeving van richting in de maatschappij.

  Wij kiezen binnen de stichting voor kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. De vrijwilliger met zijn/haar kennis en kunde staat hierbij centraal. Bij ontwikkeling van andere vaardigheden en talenten geven wij hier de nodige sturing en aanwijzingen.

  Stichting Reintegratiebureau Alkmaar

  MEER WETEN?

  Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.