DE ONDERNEMERSTUIN VERBINDT

  Neem ambitieuze ondernemers op het gebied van Food, Health, Sport, Innovatie en Technologie, ‘plant’ ze samen in een exceptioneel vruchtbare omgeving vol goede grondstoffen, dan krijg je: een florerende Ondernemerstuin.

  De ondernemers die zich hebben gevestigd in de units op de derde verdieping in De OndernemersTuin zijn te vinden in onderstaand overzicht:

  UNITS derde verdieping

  Spiegelgroep Mediators units 3.01/3.12

  Oplossen door mediation

  Spiegelgroep werkt met 25 Registermediators. Spiegelgroep CV vertegenwoordigt een landelijk actieve organisatie met 25 aangesloten registermediators, met allen een eigen discipline. Daardoor kunnen wij u op vele vakgebieden met mediation helpen. Wij ondersteunen mensen bij arbeid- en zakelijke conflicten. Opdrachtgevers van de Spiegelgroep zijn particulieren, ondernemers in zowel klein-, midden- als grootbedrijf, verzekeraars en arbodiensten. Spiegelgroep C.V. begeleidt live. Daarnaast is Spiegelgroep CV één van de grootste online mediation aanbieders. Wij hanteren eerlijke tarieven en vallen onder de reglementen en de gedragscode van de Mediation Federatie Nederland.
  Verder zijn wij met ons familieonderdeel Samen Over Scheiden actief in Noord Holland, Gelderland en Utrecht.

  Spiegelgroep Mediators

  Studio Revive unit 3.04

  Even voorstellen! Mijn naam is Rosa en ik ben eigenaresse van Studio Revive, wat vernieuwing betekent.
  Van jongs af aan heb ik al affiniteit met de beauty branche.
  Iedere dag geniet ik van mijn werk. De lieve klanten, fijne gesprekken, de mooie resultaten en de creativiteit die ik hierin kwijt kan.

  In 2014 heb ik mijn opleiding voor allround schoonheidsspecialiste afgerond. Hiernaast heb ik vele trainingen en cursussen gevolgd waardoor je bij mij terecht kunt voor een breed aanbod aan behandelingen zoals:

  – Cosmetisch manicure/pedicure BIAB en gellak.
  – Wimperextensions, one by one, russian volume & lashlift.
  – Wenkbrauwen shapen, verven en brow lamination.
  – Waxbehandelingen, ook brazillian.
  – Gezichtsbehandelingen, fruitzuurpeeling en de bbglow/microneedling.

  Ook geef ik diverse trainingen in het vakgebied. Bij La Lique in Heerhugowaard of privé training op aanvraag.

  Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten in mijn salon!

  Liefs, Rosa

  Echocentrum PCA units 3.06A, 3.06B, 3.07, 3.08 en 3.09

  Wij zijn een eerstelijns verloskundig centrum voor echoscopisch onderzoek en screening in de zwangerschap en in de aanloop daarvan. Ook verrichten wij gynaecologische echo’s bij ongewenste infertiliteit en b.v. voor controle van een geplaatst spiraaltje.

  In 2008 opgericht als kleine praktijk met twee verloskundig-echoscopistes en inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf met vijf! Kernwoorden: aandacht en tijd genoeg, ruimte voor eigen wensen, vakkundigheid en iedereen is welkom in ons onafhankelijke echocentrum! Een vaste samenwerking is er met 6 verloskundigenpraktijken uit de regio. Verder weten velen ons op eigen initiatief te vinden, zowel voor medische als voor de zg. pretecho’s in 3D/4D.

  Echocentrum PCA

  MEER WETEN?

  Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.