DE ONDERNEMERSTUIN VERBINDT

  Neem ambitieuze ondernemers op het gebied van Food, Health, Sport, Innovatie en Technologie, ‘plant’ ze samen in een exceptioneel vruchtbare omgeving vol goede grondstoffen, dan krijg je: een florerende Ondernemerstuin.

  De ondernemers die zich hebben gevestigd in de units op de derde verdieping in De OndernemersTuin zijn te vinden in onderstaand overzicht:

  UNITS derde verdieping

  Spiegelgroep Mediators units 3.01/3.12

  Oplossen door mediation

  Spiegelgroep werkt met 25 Registermediators. Spiegelgroep CV vertegenwoordigt een landelijk actieve organisatie met 25 aangesloten registermediators, met allen een eigen discipline. Daardoor kunnen wij u op vele vakgebieden met mediation helpen. Wij ondersteunen mensen bij arbeid- en zakelijke conflicten. Opdrachtgevers van de Spiegelgroep zijn particulieren, ondernemers in zowel klein-, midden- als grootbedrijf, verzekeraars en arbodiensten. Spiegelgroep C.V. begeleidt live. Daarnaast is Spiegelgroep CV één van de grootste online mediation aanbieders. Wij hanteren eerlijke tarieven en vallen onder de reglementen en de gedragscode van de Mediation Federatie Nederland.
  Verder zijn wij met ons familieonderdeel Samen Over Scheiden actief in Noord Holland, Gelderland en Utrecht.

  Spiegelgroep Mediators

  FamilySupporters Noordkop units 3.04/3.05/3.06a/3.06b

  We helpen je graag verder
  Stel. Je zoekt hulp voor jezelf, je kind, gezin, ouders of iemand anders in je omgeving. Dan ben je bij FamilySupporters op het juiste adres. Onze teams bieden advies, praktische en psychische hulp. We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+ jaar. FamilySupporters werkt op verwijzing van gemeente of arts, maar ook particulier.

  Zelf kiezen voor je zorg
  Bij FamilySupporters vinden we het belangrijk dat je zelf kunt beslissen hoe en door wie je geholpen wordt. Bovendien zijn wij flexibel; we werken op de plekken en tijden die nodig zijn.

  Samen de zorg beter maken
  Nederland heeft een prima zorgstelsel, maar het is soms ingewikkeld om passende zorg te vinden in de wirwar van wachtlijsten, loketten en regels. Bij FamilySupporters weten we de weg. We rusten niet voordat we een antwoord vinden, ook bij bijzondere of complexe vragen!

  FamilySupporters Noordkop

  Echocentrum PCA units 3.07, 3.08 en 3.09

  Wij zijn een eerstelijns verloskundig centrum voor echoscopisch onderzoek en screening in de zwangerschap en in de aanloop daarvan. Ook verrichten wij gynaecologische echo’s bij ongewenste infertiliteit en b.v. voor controle van een geplaatst spiraaltje.

  In 2008 opgericht als kleine praktijk met twee verloskundig-echoscopistes en inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf met vijf! Kernwoorden: aandacht en tijd genoeg, ruimte voor eigen wensen, vakkundigheid en iedereen is welkom in ons onafhankelijke echocentrum! Een vaste samenwerking is er met 6 verloskundigenpraktijken uit de regio. Verder weten velen ons op eigen initiatief te vinden, zowel voor medische als voor de zg. pretecho’s in 3D/4D.

  Echocentrum PCA

  MEER WETEN?

  Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.