DE ONDERNEMERSTUIN VERBINDT

  Neem ambitieuze ondernemers op het gebied van Food, Health, Sport, Innovatie en Technologie, ‘plant’ ze samen in een exceptioneel vruchtbare omgeving vol goede grondstoffen, dan krijg je: een florerende Ondernemerstuin.

  De ondernemers die zich hebben gevestigd in De OndernemersTuin zijn te vinden in onderstaand overzicht:

  Folmer Entertainment unit 1.32

  Een evenement wil je beleven

  Folmer Entertainment biedt een breed scala aan audiovisuele diensten en audiovisuele ondersteuning tijdens uw evenement.

  Door middel van mooie passende belichting, helder geluid en scherpe videobeelden maken we samen een onvergetelijke indruk op uw gasten en zorgen wij dat de boodschap van de spreker of artiest duidelijk overkomt.

  Een greep uit de mogelijkheden die wij aanbieden zijn o.a.

  • Verhuur licht en geluid met technische ondersteuning.
  • Verhuur van Projectoren en bijhorende hulpmiddelen.
  • Freelance AV-technicus.
  • Verkoop van professionele audiovisuele producten.
  • Vaste installatie.
  • 3D videomapping.
  • Begeleiding van geluid en of beelden tijdens een afscheidsceremonie.

  Folmer Entertainment maakt ieder evenement uniek!

  www.folmer-entertainment.nl

  MalnuCare unit 1.13

  De diëtisten van MalnuCare hebben als aandachtsgebied ondervoeding.

  De MalnuCare diëtist streeft ernaar dat de voedingsinname binnen een zo kort mogelijke tijd voldoet aan de energie- en eiwitbehoefte van de patiënt. De diëtisten doen dit in goed overleg met andere zorgverleners en familie. De gesprekken kunnen plaatsvinden in onze vestiging bij De Ondernemerstuin. Indien dit niet gaat, dan komen onze diëtisten bij u op huisbezoek.

  In Nederland komt ondervoeding veel voor. De gevolgen kunnen zijn: gewichtsverlies, afname van spieren, verminderde weerstand, verhoogde kans op complicaties, zoals infecties en een vertraagde wondgenezing. Het voorkomen van ondervoeding is daarom heel belangrijk.

  www.malnucare.nl

  Peter Bakkum Coaching & Training unit 1.26

  • Je wilt iets wezenlijk veranderen in je leven
  • Je bent er zelf tot nu toe niet in geslaagd
  • Het moet toch echt eens gebeuren en wel nu!
  • Je kan dus wel wat hulp gebruiken

  Ik help je in beweging te komen en de verandering te realiseren. Je kan bij mij terecht voor:

  Persoonlijke ontwikkeling
  Ik help je met het helder krijgen en realiseren van je doelen. Met het oplossen van je problemen en belemmeringen.

  Trainingen
  Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?

  Gastdocent
  Ik ben geregistreerd bij het CRKBO en kan als gastdocent ingehuurd worden.

  www.peterbakkum.nl

  Shoppartners

  Shoppartners is in 1999 gestart als één van de pioniers op het gebied van online winkelen.

  Inmiddels hebben we 100 verschillende winkels en ongeveer 60.000 producten op voorraad. We zijn een uniek bedrijf en doen graag iets anders dan de rest. Met ons wereldwijde netwerk van leveranciers en een groot aantal eigen producten hebben we een uniek assortiment gecreëerd wat u nergens anders vindt. Dagelijks werken we met 100 enthousiaste collega’s en doen we ons uiterste best om de leukste artikelen te leveren in ruim 26 verschillende landen.

  www.shoppartners.nl

  Sunergetic unit 1.20/1.22/1.23

  Wij verbinden e-commerce, marketing en ICT bij het realiseren van duurzaamheidsprojecten.

  Zo kunnen wij samen de energietransitie van fossiel naar duurzaam versnellen.

  De kracht van Sunergetic is het omzetten van geïnteresseerden naar tevreden klanten.

  Dit doen wij door heldere communicatie, goede informatievoorziening en een transparant proces.

  Vele Woningcoöperaties, Gemeentes en bedrijven doen hier reeds hun voordeel mee.

  https://sunergetic.nl/ 

  B-You To The Max unit 1.27

  Wees maximaal jezelf en leef een gelukkig leven

  You To The Max helpt vrouwen die meer uit het leven willen halen met het helder krijgen van wat ze echt willen in het leven en het behalen van de doelen die hiermee bepaald worden.

  Succesvol, maar niet gelukkig?
  Samen zorgen we ervoor dat je meer energie en minder stress ervaart en gelukkiger in het leven kan staan. Wat is er nodig om al je kwaliteiten optimaal in te zetten?

  Je eigen bedrijf starten?
  Rienke begeleidt je in interactieve sessies om te bepalen wat je echte wensen zijn en helpt je om je business succesvol op te starten.

  www.YouToTheMax.nl

  Bureau Kooimeer unit 1.33

  Bureau Kooimeer is specialist in de bijzondere match tussen mens en organisatie.

  Wij onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door de grote mate van betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en kandidaten. Onze mensen hebben ervaring, zijn flexibel en kunnen zelfstandig direct aan de slag. Wij screenen grondig op de juiste papieren en bellen ook ten alle tijden de referenties.

  U kunt bij ons terecht voor pool management, uitzending, werving en selectie en persoonlijke payrolling. Wilt u weten wie deze bijzondere match kan verzorgen? Bekijk onze website voor meer informatie.

  www.bureaukooimeer.nl

  Corpus & Anima unit 1.29

  Corpus & Anima, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG)

  Vanuit de sportmassage en de traditionele Chinese geneeswijzen bieden wij u de meest effectieve behandeling voor uw klachten.

  Tuina massage therapie
  Bij pijnklachten: spierpijn, pees- en gewrichtsklachten; migraine, stress, vermoeidheid; heup-, rug-, nek- en schouderklachten, RSI, frozen shoulder, fibromyalgie en meer.
  Voor sporters: alle sportgerelateerde klachten: blessures, bevorderen van herstel, onderhoud, ondersteuning bij training, overbelasting.

  Acupunctuur
  Pijnklachten, spijsverteringsklachten, overgangsklachten, allergieën, lagen weerstand, vermoeidheid, gewrichtsklachten, migraine, burn-out, stressgerelateerde klachten.
  Acupunctuur balanceert het lichaam en activeert het zelfherstellend vermogen, zodat het lichaam terug kan keren naar een optimale staat van gezondheid.

  www.corpus-anima.nl

  New Leadership Academy unit 1.25

  De New Leadership Academy is er voor managers, ondernemers, directeuren en bestuurders die echte waarde willen toevoegen. Mensen die het beste uit zichzelf en uit anderen willen halen. Ook onder veeleisende omstandigheden.

  Wij helpen deze ‘leiders van nu’ tot betere resultaten te komen. Door onze persoonlijk leiderschapsprogramma’s, onze incompany trainingen en coaching programma’s op maat. Leiderschap in tijden van verandering vraagt om meer bewustzijn. Van jezelf en van de ander.

  Als je weet wie je bent, dat wil zeggen: door welke keuzes en (onbewuste) overtuigingen jij doet wat je doet, wat je drijft, wat je valkuilen zijn en hoe je excelleert, pas dan, en echt alleen dan, kun je de mensen om je heen motiveren het beste van zichzelf te geven.

  www.newleadershipacademy.nl

  Stichting Reïntegratiebureau Alkmaar unit 153

  Wij bieden een werkplek aan vrijwilligers die enige afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

  Denk hierbij aan:
  – vluchtelingen
  – mensen met een medische of verstandelijke beperking
  – mensen in een sociaal isolement, etc.

  Daarnaast zijn gepensioneerden en mensen die tussen twee banen zitten (werkzoekenden) meer dan welkom.

  Op basis van een diversiteit aan uit te voeren functies biedt Stichting Reïntegratiebureau Alkmaar de vrijwilligers onder andere:

  – een sociale en fijne werksfeer;
  – een zinvolle dagbesteding;
  – de mogelijkheid tot het ontwikkelen van sociale contacten;
  – vormgeving van richting in de maatschappij.

  Wij kiezen binnen de stichting voor kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. De vrijwilliger met zijn/haar kennis en kunde staat hierbij centraal. Bij ontwikkeling van andere vaardigheden en talenten geven wij hier de nodige sturing en aanwijzingen.

  www.srba-reintegratie.nl

  Studio Mooi & Verzorgd unit 1.10

  “Zie jij er ook graag mooi en verzorgd uit en lukt het je moeilijk om een moment van ontspanning voor jezelf in te plannen”? Een schoonheidsbehandeling of pedicurebehandeling is een heerlijk moment van rust en verzorging voor jezelf.

  Mijn naam is Jitske Tesselaar en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en visagiste sinds 2002. Ik bied persoonlijke aandacht en kwaliteit aan elke behandeling. De behandelingen zijn met zorg samengesteld en combineren rust en ontspanning met effectiviteit en resultaat. Naast schoonheidsbehandelingen, lichaam- en voetbehandelingen kunt u bij mij ook terecht voor het professioneel verbeteren en verjongen van uw huid.

  Voor elke nieuwe klant heb ik een leuke kennismakingsaanbieding; 15 % korting op uw behandeling. U bent van harte welkom.

  www.studiomooiverzorgd.nl

  TZorg unit 1.28

  Tzorg is een landelijke leverancier van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding binnen de Wmo en heeft contracten met meer dan 300 gemeenten in Nederland.

  Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg is voor cliënten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Tzorg.
  Zorg en aandacht voor de cliënt staan bij Tzorg voorop. De wensen en gewoonten van de cliënt vormen het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden.

  www.tzorg.nl/gemeente/alkmaar

  Vitallife unit 1.31

  Stoelmassage, Ergonomie en Vitaliteitsmanagement.

  Wij geloven dat vitale mensen gelukkiger zijn. Dit zorgt ervoor dat mensen beter presteren, succesvoller zijn en beter in balans zijn. Dit is goed voor medewerkers en voor organisaties. Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke stijl waarbij wij maatwerk leveren per organisatie en per persoon.

  Vitallife is specialist in Vitaliteit op de werkplek en levert alles wat daarvoor nodig is. Stoelmassages, ergonomisch advies en gerelateerde vitaliteitstrainingen rondom Stresspreventie, werkgeluk, dynamisch werken, bedrijfsyoga en Mindfulness. Ook organiseren we voor onze klanten gezondheidsweken, vitaliteitsdagen en stoelmassage tijdens evenementen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in de inrichting van vitale werkplekken en kantoren.

  www.vitallife.nl

  ZBZ Partners unit 1.31

  Wij maken de zorg gezond!

  Wij geloven dat de zorg beter kan en beter moet. Onze opdrachten zijn gericht op het echt verbeteren van de zorg. Vanuit de inhoud, waarbij de menselijke maat wordt gecombineerd met gezonde bedrijfsvoering. Dit doen wij onder andere door het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten, het ontwerpen en uitvoeren van creatieve en daadkrachtige verandertrajecten en het oplossen van onoplosbare problemen.

  Wij geloven niet alleen dat de zorg echt beter kan, wij hebben dit ook keer op keer bewezen. Eenvoudige en praktische oplossingen om nieuwe concepten en succesvolle verbeteringen neer te zetten, altijd met de focus op het resultaat!

  www.zbzpartners.nl

  Chiropractie van Beers Alkmaar unit 1.11

  Mijn naam is Jeroen van Beers en ik ben chiropractor sinds 2005. Naast mijn praktijk in Almere (www.chiropractie-almere.nl) ben ik op de dinsdag , donderdag en op zaterdag werkzaam in mijn woonplaats Alkmaar.

  Chiropractie is een effectieve en adequate behandelwijze voor meerdere pijn en gewrichtsklachten zoals hoofdpijn, rugpijn en nekpijn. Chiropractie maakt gebruik van specifieke druktechnieken op de wervelkolom waardoor de druk op de zenuw wordt verminderd en de communicatie in het zenuwstelsel hersteld wordt. Hierdoor zullen de pijnklachten snel afnemen.

  Bent u benieuwd of chiropractie u ook verder kan helpen? Een adviesgesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend aan te vragen!

  www.chiropractor-alkmaar.nl

  VSM 2e/3e verdieping

  VSM geeft je kracht uit de natuur

  Je kiest bewust om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen. VSM begrijpt dat. VSM is een bedrijf met een groen hart. Voor jou ontwikkelen en produceren wij producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen.

  Dit doen we al meer dan 100 jaar op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier.
  VSM is voor iedereen, van alle leeftijden. Onze bekende merken zijn VSM Spiroflor, VSM Derma, VSM Nisyleen en specifiek bekend en populair bij jonge ouders is onze kinderserie VSM Kind.

  Bewust. Natuurlijk. VSM.

  www.vsm.nl

  Ergowebshop unit 1.03

  Advies & Projectinrichting

  Naast dat u in onze webshop een uitgebreid assortiment aan ergonomische producten kunt bestellen, is Ergowebshop ook in te schakelen als adviseur en projectinrichter. Eén van onze ergonomische experts komt dan bij u op kantoor langs om zo een passend advies te geven over de inrichting van uw werkplek(ken). Uniek aan onze aanpak is, dat wij ervan uit gaan dat bij het advies niet alleen gekeken wordt naar de kosten en wat je daarvoor krijgt, maar er bijvoorbeeld ook aandacht besteedt wordt aan geluid, klimaat, werkmethodes etc!
  Een AMA-specialist neemt uw bedrijfsvoering serieus en past daar het advies op aan.

  www.ergowebshop.nl

  Forte Kinderopvang

  Kinderdagverblijf Bloom

  Op zoek naar een kinderdagverblijf in Alkmaar? Kinderdagverblijf (KDV) Bloom is nieuw gevestigd in De Ondernemerstuin aan de Berenkoog (op de Beverkoog) in Alkmaar, op slechts een minuut afstand van de uitvalswegen en dichtbij Heerhugowaard. Medicijnfabrikant VSM heeft het complex 30 jaar gebruikt en de locatie destijds gekozen vanwege de schone lucht en grond. Zo kon men in de achtertuin van het complex de geneeskrachtige kruiden kweken en telen. Die botanische kruidentuin bestaat nu nog steeds in de vorm van de Hortus Alkmaar. Dit unieke stukje natuur maakt ons Kinderdagverblijf Bloom een groene en inspirerende plek. Nieuwsgierig? Vraag gerust een rondleiding aan.

  www.fortekinderopvang.nl

  JVDG juridisch advies unit 1.24

  Mijn naam is Justin van de Grootevheen. Ik heb bijna 20 jaar ervaring bij verschillende gemeenten. Ik ben gespecialiseerd in handhaving op het gebied van omgevingsrecht. Ik heb veel ervaring met de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) met onderwerpen als bouwregelgeving, brandveiligheid, milieu en bestemmingsplannen. Ook ben ik thuis in het bestuursrecht, de Algemene plaatselijke verordening, Drank- en horecawetgeving, de Wet kinderopvang en meer. Juridisch advies nodig? Samen zoeken we naar de beste oplossing. Ik ga altijd die ene stap verder. Voor het beste resultaat.

   www.jvdgjuridischadvies.nl

  De Jongens Uit De Keuken unit 1.30

  Heeft u tijdelijk te kort keukenpersoneel of heeft u extra krachten nodig voor een evenement?
  De Jongens Uit De Keuken zorgen voor het personeel dat u nodig heeft.

   www.dejongensuitdekeuken.nl

  Miss Green Alkmaar – restaurant begane grond

  Miss Green Business & Events is sinds begin 2018 gevestigd in ‘De Ondernemerstuin’ midden op het bedrijventerrein van de Beverkoog in Alkmaar. Miss Green biedt een creatieve-, duurzame- en groene inspirerende omgeving voor grote en kleine evenementen, denk hierbij aan (zakelijke) lunches, bedrijfspresentaties, vergaderingen, recepties, bedrijfsborrels en meer.

   www.missgreenalkmaar.nl

  Unite IT Professionals unit 1.18

  In een doorlopend veranderende markt met nieuwe technologieën zijn we sinds 2012 een baken voor IT-specialisten en bedrijven. Bij Unite IT zijn we nieuwsgierig naar de werkelijke behoeften van opdrachtgevers en professionals. Met onze gerichte vraagstelling en kennis van de markt brengen we slagvaardig en efficiënt kandidaten en bedrijven samen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en langdurige, zakelijke relaties. Zo werken we aan een netwerk dat elke dag verbindt, versterkt en groeit.

   www.uniteit.nl

  Atelier Puur-Haar unit 1.12

  Atelier Puur-Haar is de nieuwste duurzame hair & brow salon van Alkmaar. Deze moderne hair & brow salon staat voor duurzaamheid, kwaliteit en gezelligheid.

  Bij Atelier Puur-Haar hebben we respect voor de natuur en houden we het clean and green.
  Dit betekent dat er aandacht is voor de meest duurzame oplossingen in het kappersvak. De hoogwaardige biologische producten waar wij mee werken zorgen voor het beste resultaat maar zijn daarnaast ook het minst belastend voor mens, dier en milieu.

  Bij Atelier Puur-Haar kan iedereen terecht. Man, vrouw en kinderen.

  Kom gezellig binnen voor een gratis advies op maat terwijl je geniet van heerlijke kopje fair trade koffie of een biologische (kruiden) thee.

  WELKOM IN DE WERELD VAN DUURZAAMHEID IN DE MEEST LUXE EN ORGANISCHE WIJZE.

   www.atelierpuurhaar.nl

  Paper Digits unit 1.06

  Wij zijn een performance marketing bureau met een sterke focus op Digitale Advertising, Analytics & Automation als specialisaties. Met deze kennis en een aanpak die bij je past genereren we kwalitatief bezoek naar jouw website. We beginnen onderaan de funnel en werken onze weg omhoog richting incrementele groei. Afhankelijk van jouw situatie bepalen we de juiste afstemming tussen strategische, tactische en operationele ondersteuning. Heb je wel de ambitie om het zelf te doen maar nog niet de skills in huis? Dan leren we het je!

  Bekijk al onze performance marketing diensten. Heb je een specifiek vraagstuk? Neem dan contact op, we houden wel van een uitdaging!

  ondernemers

  MEER WETEN?

  Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.