DE ONDERNEMERSTUIN VERBINDT

  Neem ambitieuze ondernemers op het gebied van Food, Health, Sport, Innovatie en Technologie, ‘plant’ ze samen in een exceptioneel vruchtbare omgeving vol goede grondstoffen, dan krijg je: een florerende Ondernemerstuin.

  De ondernemers die zich hebben gevestigd in De OndernemersTuin zijn te vinden in onderstaand overzicht:

  Folmer Entertainment

  Een evenement wil je beleven

  Folmer Entertainment biedt een breed scala aan audiovisuele diensten en audiovisuele ondersteuning tijdens uw evenement.

  Door middel van mooie passende belichting, helder geluid en scherpe videobeelden maken we samen een onvergetelijke indruk op uw gasten en zorgen wij dat de boodschap van de spreker of artiest duidelijk overkomt.

  Een greep uit de mogelijkheden die wij aanbieden zijn o.a.

  • Verhuur licht en geluid met technische ondersteuning.
  • Verhuur van Projectoren en bijhorende hulpmiddelen.
  • Freelance AV-technicus.
  • Verkoop van professionele audiovisuele producten.
  • Vaste installatie.
  • 3D videomapping.
  • Begeleiding van geluid en of beelden tijdens een afscheidsceremonie.

  Folmer Entertainment maakt ieder evenement uniek!

  www.folmer-entertainment.nl

  MalnuCare

  De diëtisten van MalnuCare hebben als aandachtsgebied ondervoeding.

  De MalnuCare diëtist streeft ernaar dat de voedingsinname binnen een zo kort mogelijke tijd voldoet aan de energie- en eiwitbehoefte van de patiënt. De diëtisten doen dit in goed overleg met andere zorgverleners en familie. De gesprekken kunnen plaatsvinden in onze vestiging bij De Ondernemerstuin. Indien dit niet gaat, dan komen onze diëtisten bij u op huisbezoek.

  In Nederland komt ondervoeding veel voor. De gevolgen kunnen zijn: gewichtsverlies, afname van spieren, verminderde weerstand, verhoogde kans op complicaties, zoals infecties en een vertraagde wondgenezing. Het voorkomen van ondervoeding is daarom heel belangrijk.

  www.malnucare.nl

  Peter Bakkum Coaching & Training

  • Je wilt iets wezenlijk veranderen in je leven
  • Je bent er zelf tot nu toe niet in geslaagd
  • Het moet toch echt eens gebeuren en wel nu!
  • Je kan dus wel wat hulp gebruiken

  Ik help je in beweging te komen en de verandering te realiseren. Je kan bij mij terecht voor:

  Persoonlijke ontwikkeling
  Ik help je met het helder krijgen en realiseren van je doelen. Met het oplossen van je problemen en belemmeringen.

  Trainingen
  Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?

  Gastdocent
  Ik ben geregistreerd bij het CRKBO en kan als gastdocent ingehuurd worden.

  www.peterbakkum.nl

  Shoppartners

  Shoppartners is in 1999 gestart als één van de pioniers op het gebied van online winkelen.

  Inmiddels hebben we 100 verschillende winkels en ongeveer 60.000 producten op voorraad. We zijn een uniek bedrijf en doen graag iets anders dan de rest. Met ons wereldwijde netwerk van leveranciers en een groot aantal eigen producten hebben we een uniek assortiment gecreëerd wat u nergens anders vindt. Dagelijks werken we met 100 enthousiaste collega’s en doen we ons uiterste best om de leukste artikelen te leveren in ruim 26 verschillende landen.

  www.shoppartners.nl

  Sunergetic

  Wij verbinden e-commerce, marketing en ICT bij het realiseren van duurzaamheidsprojecten.

  Zo kunnen wij samen de energietransitie van fossiel naar duurzaam versnellen.

  De kracht van Sunergetic is het omzetten van geïnteresseerden naar tevreden klanten.

  Dit doen wij door heldere communicatie, goede informatievoorziening en een transparant proces.

  Vele Woningcoöperaties, Gemeentes en bedrijven doen hier reeds hun voordeel mee.

  https://sunergetic.nl/ 

  B-You To The Max

  Wees maximaal jezelf en leef een gelukkig leven

  You To The Max helpt vrouwen die meer uit het leven willen halen met het helder krijgen van wat ze echt willen in het leven en het behalen van de doelen die hiermee bepaald worden.

  Succesvol, maar niet gelukkig?
  Samen zorgen we ervoor dat je meer energie en minder stress ervaart en gelukkiger in het leven kan staan. Wat is er nodig om al je kwaliteiten optimaal in te zetten?

  Je eigen bedrijf starten?
  Rienke begeleidt je in interactieve sessies om te bepalen wat je echte wensen zijn en helpt je om je business succesvol op te starten.

  www.YouToTheMax.nl

  Bureau Kooimeer

  Bureau Kooimeer is specialist in de bijzondere match tussen mens en organisatie.

  Wij onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door de grote mate van betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en kandidaten. Onze mensen hebben ervaring, zijn flexibel en kunnen zelfstandig direct aan de slag. Wij screenen grondig op de juiste papieren en bellen ook ten alle tijden de referenties.

  U kunt bij ons terecht voor pool management, uitzending, werving en selectie en persoonlijke payrolling. Wilt u weten wie deze bijzondere match kan verzorgen? Bekijk onze website voor meer informatie.

  www.bureaukooimeer.nl

  Corpus & Anima

  Corpus & Anima, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG)

  Vanuit de sportmassage en de traditionele Chinese geneeswijzen bieden wij u de meest effectieve behandeling voor uw klachten.

  Tuina massage therapie
  Bij pijnklachten: spierpijn, pees- en gewrichtsklachten; migraine, stress, vermoeidheid; heup-, rug-, nek- en schouderklachten, RSI, frozen shoulder, fibromyalgie en meer.
  Voor sporters: alle sportgerelateerde klachten: blessures, bevorderen van herstel, onderhoud, ondersteuning bij training, overbelasting.

  Acupunctuur
  Pijnklachten, spijsverteringsklachten, overgangsklachten, allergieën, lagen weerstand, vermoeidheid, gewrichtsklachten, migraine, burn-out, stressgerelateerde klachten.
  Acupunctuur balanceert het lichaam en activeert het zelfherstellend vermogen, zodat het lichaam terug kan keren naar een optimale staat van gezondheid.

  www.corpus-anima.nl

  New Leadership Academy

  De New Leadership Academy is er voor managers, ondernemers, directeuren en bestuurders die echte waarde willen toevoegen. Mensen die het beste uit zichzelf en uit anderen willen halen. Ook onder veeleisende omstandigheden.

  Wij helpen deze ‘leiders van nu’ tot betere resultaten te komen. Door onze persoonlijk leiderschapsprogramma’s, onze incompany trainingen en coaching programma’s op maat. Leiderschap in tijden van verandering vraagt om meer bewustzijn. Van jezelf en van de ander.

  Als je weet wie je bent, dat wil zeggen: door welke keuzes en (onbewuste) overtuigingen jij doet wat je doet, wat je drijft, wat je valkuilen zijn en hoe je excelleert, pas dan, en echt alleen dan, kun je de mensen om je heen motiveren het beste van zichzelf te geven.

  www.newleadershipacademy.nl

  Stichting Reïntegratiebureau Alkmaar

  Wij bieden een werkplek aan vrijwilligers die enige afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

  Denk hierbij aan:
  – vluchtelingen
  – mensen met een medische of verstandelijke beperking
  – mensen in een sociaal isolement, etc.

  Daarnaast zijn gepensioneerden en mensen die tussen twee banen zitten (werkzoekenden) meer dan welkom.

  Op basis van een diversiteit aan uit te voeren functies biedt Stichting Reïntegratiebureau Alkmaar de vrijwilligers onder andere:

  – een sociale en fijne werksfeer;
  – een zinvolle dagbesteding;
  – de mogelijkheid tot het ontwikkelen van sociale contacten;
  – vormgeving van richting in de maatschappij.

  Wij kiezen binnen de stichting voor kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. De vrijwilliger met zijn/haar kennis en kunde staat hierbij centraal. Bij ontwikkeling van andere vaardigheden en talenten geven wij hier de nodige sturing en aanwijzingen.

  www.srba-reintegratie.nl

  Studio Mooi & Verzorgd

  “Zie jij er ook graag mooi en verzorgd uit en lukt het je moeilijk om een moment van ontspanning voor jezelf in te plannen”? Een schoonheidsbehandeling of pedicurebehandeling is een heerlijk moment van rust en verzorging voor jezelf.

  Mijn naam is Jitske Tesselaar en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en visagiste sinds 2002. Ik bied persoonlijke aandacht en kwaliteit aan elke behandeling. De behandelingen zijn met zorg samengesteld en combineren rust en ontspanning met effectiviteit en resultaat. Naast schoonheidsbehandelingen, lichaam- en voetbehandelingen kunt u bij mij ook terecht voor het professioneel verbeteren en verjongen van uw huid.

  Voor elke nieuwe klant heb ik een leuke kennismakingsaanbieding; 15 % korting op uw behandeling. U bent van harte welkom.

  www.studiomooiverzorgd.nl

  TZorg

  Tzorg is een landelijke leverancier van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding binnen de Wmo en heeft contracten met meer dan 300 gemeenten in Nederland.

  Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg is voor cliënten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Tzorg.
  Zorg en aandacht voor de cliënt staan bij Tzorg voorop. De wensen en gewoonten van de cliënt vormen het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden.

  www.tzorg.nl/gemeente/alkmaar

  Vitallife

  Stoelmassage, Ergonomie en Vitaliteitsmanagement.

  Wij geloven dat vitale mensen gelukkiger zijn. Dit zorgt ervoor dat mensen beter presteren, succesvoller zijn en beter in balans zijn. Dit is goed voor medewerkers en voor organisaties. Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke stijl waarbij wij maatwerk leveren per organisatie en per persoon.

  Vitallife is specialist in Vitaliteit op de werkplek en levert alles wat daarvoor nodig is. Stoelmassages, ergonomisch advies en gerelateerde vitaliteitstrainingen rondom Stresspreventie, werkgeluk, dynamisch werken, bedrijfsyoga en Mindfulness. Ook organiseren we voor onze klanten gezondheidsweken, vitaliteitsdagen en stoelmassage tijdens evenementen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in de inrichting van vitale werkplekken en kantoren.

  www.vitallife.nl

  ZBZ Partners

  Wij maken de zorg gezond!

  Wij geloven dat de zorg beter kan en beter moet. Onze opdrachten zijn gericht op het echt verbeteren van de zorg. Vanuit de inhoud, waarbij de menselijke maat wordt gecombineerd met gezonde bedrijfsvoering. Dit doen wij onder andere door het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten, het ontwerpen en uitvoeren van creatieve en daadkrachtige verandertrajecten en het oplossen van onoplosbare problemen.

  Wij geloven niet alleen dat de zorg echt beter kan, wij hebben dit ook keer op keer bewezen. Eenvoudige en praktische oplossingen om nieuwe concepten en succesvolle verbeteringen neer te zetten, altijd met de focus op het resultaat!

  www.zbzpartners.nl

  Chiropractie van Beers Alkmaar

  Mijn naam is Jeroen van Beers en ik ben chiropractor sinds 2005. Naast mijn praktijk in Almere (www.chiropractie-almere.nl) ben ik op de dinsdag , donderdag en op zaterdag werkzaam in mijn woonplaats Alkmaar.

  Chiropractie is een effectieve en adequate behandelwijze voor meerdere pijn en gewrichtsklachten zoals hoofdpijn, rugpijn en nekpijn. Chiropractie maakt gebruik van specifieke druktechnieken op de wervelkolom waardoor de druk op de zenuw wordt verminderd en de communicatie in het zenuwstelsel hersteld wordt. Hierdoor zullen de pijnklachten snel afnemen.

  Bent u benieuwd of chiropractie u ook verder kan helpen? Een adviesgesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend aan te vragen!

  www.chiropractor-alkmaar.nl

  VSM

  VSM geeft je kracht uit de natuur

  Je kiest bewust om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen. VSM begrijpt dat. VSM is een bedrijf met een groen hart. Voor jou ontwikkelen en produceren wij producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen.

  Dit doen we al meer dan 100 jaar op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier.
  VSM is voor iedereen, van alle leeftijden. Onze bekende merken zijn VSM Spiroflor, VSM Derma, VSM Nisyleen en specifiek bekend en populair bij jonge ouders is onze kinderserie VSM Kind.

  Bewust. Natuurlijk. VSM.

  www.vsm.nl

  Ergowebshop

  Advies & Projectinrichting

  Naast dat u in onze webshop een uitgebreid assortiment aan ergonomische producten kunt bestellen, is Ergowebshop ook in te schakelen als adviseur en projectinrichter. Eén van onze ergonomische experts komt dan bij u op kantoor langs om zo een passend advies te geven over de inrichting van uw werkplek(ken). Uniek aan onze aanpak is, dat wij ervan uit gaan dat bij het advies niet alleen gekeken wordt naar de kosten en wat je daarvoor krijgt, maar er bijvoorbeeld ook aandacht besteedt wordt aan geluid, klimaat, werkmethodes etc!
  Een AMA-specialist neemt uw bedrijfsvoering serieus en past daar het advies op aan.

  www.ergowebshop.nl

  ondernemers

  MEER WETEN?

  Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.