DE ONDERNEMERSTUIN VERBINDT

  Neem ambitieuze ondernemers op het gebied van Food, Health, Sport, Innovatie en Technologie, ‘plant’ ze samen in een exceptioneel vruchtbare omgeving vol goede grondstoffen, dan krijg je: een florerende Ondernemerstuin.

  De ondernemers die zich hebben gevestigd in de units op de eerste verdieping in De OndernemersTuin zijn te vinden in onderstaand overzicht:

  UNITS eerste verdieping

  Femke Oepts Beeldstrateeg unit 1.02

  Wil je opvallen met je communicatie-uitingen? Eruit springen met je positionering? Gezien worden in de markt? Of een andere doelgroep raken? Als dat je doelstelling is, kan ik je helpen door de unieke combinatie van marketingstrategie met bedrijfsfotografie. Door het neerzetten van een krachtig merk én sterk beeld maken we direct helder waar je als bedrijf voor staat.

  Hoe? Door een slimme samenvoeging van inzicht, marketingstrategie, creativiteit en bedrijfsfotografie zorgen we ervoor dat jouw verhaal in het hoofd en hart van het juiste publiek terecht komt. Samen gaan we het unieke karakter van jouw bedrijf vinden. Hebben we jouw organisatie-identiteit ofwel ‘verborgen schat’ gevonden, dan zetten we die volop in de schijnwerpers.
  Pas dan kun je spreken van een ongekende concurrentiekracht en ben je voelbaar, zichtbaar en vooral authentiek in alle uitingen.

  Femke Oepts Beeldstrateeg

  Ergowebshop unit 1.03

  Advies & Projectinrichting

  Naast dat u in onze webshop een uitgebreid assortiment aan ergonomische producten kunt bestellen, is Ergowebshop ook in te schakelen als adviseur en projectinrichter. Eén van onze ergonomische experts komt dan bij u op kantoor langs om zo een passend advies te geven over de inrichting van uw werkplek(ken). Uniek aan onze aanpak is, dat wij ervan uit gaan dat bij het advies niet alleen gekeken wordt naar de kosten en wat je daarvoor krijgt, maar er bijvoorbeeld ook aandacht besteedt wordt aan geluid, klimaat, werkmethodes etc!
  Een AMA-specialist neemt uw bedrijfsvoering serieus en past daar het advies op aan.

  Ergowebshop

  Vak Apart – Reclamebureau unit 1.04

  Creatieve Communicatie

  Waar sta je voor als bedrijf en merk? Nu en op termijn. Wie wil je bereiken en met welk doel? Hoe verover je die klant, die markt. Wat is de juiste toon, het treffendste beeld en de meest overtuigende boodschap? Communicatie moet de doelgroep in het hart raken. Draag uit wat je organisatie of merk écht uniek en onderscheidend maakt.

  Vak Apart is een flexibel full service reclamebureau met visie, doortastende aanpak en groot creatief vermogen. Wij bieden een totaalpakket aan marketing en communicatiediensten; van strategie, merkpositionering, creatieve communicatie, concepten tot realisatie. Onze stijl is treffend, zeer communicatief en onderscheidend. We zijn praktisch en doelgericht. Strategisch zijn we een sterke partner. Onze analyses zijn scherp en het advies direct en duidelijk. Wij leveren echte en mooie oplossingen. Wij houden van korte lijnen. En creëren altijd in open dialoog met de opdrachtgever.

  Nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden? Kijk op www.vakapart.nl voor meer informatie.

  Praktijk voor Klassieke Homeopathie Alkmaar unit 1.05

  Binnen de praktijk voor Klassieke Homeopathie Alkmaar help ik met name moeders en kinderen met langdurige of steeds terugkerende klachten om hun gezondheid op een natuurlijke en duurzame manier te verbeteren. Dit doen we door de lichaamseigen geneeskracht te stimuleren met homeopathie zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en weer van het leven gaan genieten.

  Als homeopaat heb ik oog voor de hele mens. In de keuze voor het passende middel zijn zowel het fysieke – als het psychische beeld van de cliënt van belang.

  Van de behandelmogelijkheden én resultaten die met de Klassieke Homeopathie kunnen worden geboekt ben ik nog altijd erg onder de indruk.

  Praktijk voor Klassieke Homeopathie Alkmaar

  Mooij Designs – interieurontwerp unit 1.06

  Een bruisende interieurontwerp studio midden in het gezellige hart van De Ondernemerstuin. Lucia Mooij, een creatieve duizendpoot helpt met haar team zowel zakelijke als particuliere klanten aan een passend interieurontwerp.

  ‘ Een interieur werkt altijd een beetje zoals een houten vloer, belangrijk dus dat er een goede basis ligt.’

  Van tandartspraktijk tot horecaplein, woonkamer tot zolderruimte; elk interieurproject is een nieuwe uitdaging en word dan ook vol energie en liefde opgepakt. Van kleurnummers, behang, verlichtingsplannen, uitzoeken van een mooie zithoek tot de kleinste woondecoraties – laat het lekker aan ons over. Wij denken er maar al te graag over na en kunnen het ook nog eens voor je bestellen (en stylen zoals je op tv ziet!) Scheelt jou niet alleen tijd, ook een hoop kosten.

  Benieuwd naar ons werk geworden?

  Neem dan gerust nog even een kijkje bij de interieurontwerpen op de website en neem gerust contact op, want de kennismaking is geheel vrijblijvend en vast en zeker erg gezellig!

  Mooij Designs – interieurontwerp

  Sport-Z unit 1.07, 1.08 & 1.09

  Sport-Z is een maatschappelijke stichting die werkt aan een samenleving waar iedereen aan mee kan doen, vooral voor hen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Hierbij zet zij sport- en beweegactiviteiten in om verschillende doelgroepen binnen de samenleving te vitaliseren, te laten participeren en te enthousiasmeren. Zo wordt gewerkt aan gezondheid, sociale cohesie, zelfredzaamheid en zelfregie van individuen. Met deze activatie sluit Sport-Z aan bij verschillende gemeentelijke beleidsdomeinen, waaronder WMO, sport, participatie en jeugd(zorg). Kijk voor meer informatie op www.sport-z.org.

  Sport-Z

  Chiropractie van Beers Alkmaar unit 1.10

  Mijn naam is Jeroen van Beers en ik ben chiropractor sinds 2005. Naast mijn praktijk in Almere (www.chiropractie-almere.nl) ben ik op de dinsdag , donderdag en op zaterdag werkzaam in mijn woonplaats Alkmaar.

  Chiropractie is een effectieve en adequate behandelwijze voor meerdere pijn en gewrichtsklachten zoals hoofdpijn, rugpijn en nekpijn. Chiropractie maakt gebruik van specifieke druktechnieken op de wervelkolom waardoor de druk op de zenuw wordt verminderd en de communicatie in het zenuwstelsel hersteld wordt. Hierdoor zullen de pijnklachten snel afnemen.

  Bent u benieuwd of chiropractie u ook verder kan helpen? Een adviesgesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend aan te vragen!

  Chiropractie van Beers Alkmaar

  Art2health 1.11

  DE BESTE VOEDINGSTHERAPEUT BEN JE ZELF.

  Wees welkom!

  Dietistenpraktijk Art2health maakt gebruik van je eigen kracht voor een duurzame ervaring.

  Ik ben Ruthmila, je kan bij mij terecht via je huisarts voor diëten en voedingsvoorschriften. Kom tevens langs voor korte vragen, of als je een ontspannende, gezellige manier wilt creëren om met je voeding en gezondheidsproblemen bezig te zijn. Ik sta ingeschreven in de kwaliteitsregister paramedici en heb al 25 jaar werkervaring. Als kok, diëtist, schrijver en yoga docent neem ik je mee op reis.

  Geef me je chaos en ik geef je structuur voor terug.

  Weet dat gedragsverandering tijd inneemt.

  Bekijk mijn diensten en raak geïnspireerd!

  Art2health

  Eef Kookt Zo unit 1.12a

  Welkom!

  Ik ben Eef, voluit Eva en dol op koken en fotograferen! Sinds 5 jaar eigenaar van Eef Kookt Zo, een foodblog waar ik al mijn keukengeheimen met je deel. Daarnaast werk ik als foodfotograaf en receptonwikkelaar voor verschillende toffe foodmerken en help hen met mijn jarenlange ervaring ook hun doelgroep te inspireren met lekkere en écht makkelijke recepten. Meer daarover kun je lezen via food fotografie.
  Ik ben 33 jaar, woon samen met vriendlief, onze dochtertje Lotte van bijna 2 in het noorden van Noord-Holland oftewel West-Friesland. Geboren in Alkmaar en een echte kaaskop. Ik wil je laten zien dat koken leuk is, makkelijk kan zijn en je binnen no-time heerlijke recepten op tafel kunt zetten. Mijn recepten zijn voor elke thuiskok, van beginnend tot gevorderd. Op vrijdag om 6 uur ‘s morgens deel ik elke week een lekker en écht makkelijk weekmenu met je zodat je altijd antwoord hebt op de vraag “wat eten we vandaag?”. Kook ze!

  Liefs, Eef

  Eef Kookt Zo

  Atelier Puur-Haar unit 1.12

  Atelier Puur-Haar is de nieuwste duurzame hair & brow salon van Alkmaar. Deze moderne hair & brow salon staat voor duurzaamheid, kwaliteit en gezelligheid.

  Bij Atelier Puur-Haar hebben we respect voor de natuur en houden we het clean and green.
  Dit betekent dat er aandacht is voor de meest duurzame oplossingen in het kappersvak. De hoogwaardige biologische producten waar wij mee werken zorgen voor het beste resultaat maar zijn daarnaast ook het minst belastend voor mens, dier en milieu.

  Bij Atelier Puur-Haar kan iedereen terecht. Man, vrouw en kinderen.

  Kom gezellig binnen voor een gratis advies op maat terwijl je geniet van heerlijke kopje fair trade koffie of een biologische (kruiden) thee.

  WELKOM IN DE WERELD VAN DUURZAAMHEID IN DE MEEST LUXE EN ORGANISCHE WIJZE.

   Atelier Puur-Haar

  MalnuCare unit 1.13

  De diëtisten van MalnuCare hebben als aandachtsgebied ondervoeding.

  De MalnuCare diëtist streeft ernaar dat de voedingsinname binnen een zo kort mogelijke tijd voldoet aan de energie- en eiwitbehoefte van de patiënt. De diëtisten doen dit in goed overleg met andere zorgverleners en familie. De gesprekken kunnen plaatsvinden in onze vestiging bij De Ondernemerstuin. Indien dit niet gaat, dan komen onze diëtisten bij u op huisbezoek.

  In Nederland komt ondervoeding veel voor. De gevolgen kunnen zijn: gewichtsverlies, afname van spieren, verminderde weerstand, verhoogde kans op complicaties, zoals infecties en een vertraagde wondgenezing. Het voorkomen van ondervoeding is daarom heel belangrijk.

  MalnuCare

  Trovita SEO specialist unit 1.16

  Samenwerken met Trovita betekent samenwerken met een partner die zich met veel enthousiasme inzet voor de (online) groei van je organisatie. We vinden het belangrijk om te begrijpen wat je doet en vooral waarom je het doet. Op deze manier werken we aan een website die niet alleen goed zichtbaar is in Google, maar ook vertaalt wat je doet en daardoor het juiste publiek aantrekt. We werken samen omdat je er echt beter van wordt. We geloven in duurzame samenwerkingen en dat kan alleen als de communicatie prettig is.  SEO is een marathon, geen sprint. Wil je samenwerken met een SEO marketing bureau dat structureel groei realiseert? Dan ben je bij Trovita aan het juiste adres.

  Trovita SEO specialist

  Unite IT Professionals unit 1.18

  In een doorlopend veranderende markt met nieuwe technologieën zijn we sinds 2012 een baken voor IT-specialisten en bedrijven. Bij Unite IT zijn we nieuwsgierig naar de werkelijke behoeften van opdrachtgevers en professionals. Met onze gerichte vraagstelling en kennis van de markt brengen we slagvaardig en efficiënt kandidaten en bedrijven samen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en langdurige, zakelijke relaties. Zo werken we aan een netwerk dat elke dag verbindt, versterkt en groeit.

   Unite It

  Mesologie Mara Visser unit 1.19

  Mijn naam is Mara Visser en ik ben werkzaam als mesoloog. Mesologie gaat uit van de unieke mens en dat elk individu iets anders nodig heeft om gezond en in balans te blijven. Een mesoloog ziet veelal mensen met bijvoorbeeld klachten als vermoeidheid, huidklachten, spijsverteringsklachten, hormonale klachten, etc. Als mesoloog haal ik informatie uit het anamnese formulier van een client, bekijk ik de tong en voel de pols (Traditionele Chinese Geneeskunde en Ayurveda). Tevens onderzoek ik de buik en gebruik een meetapparaat (EFD) om tot een advies te komen. Dit advies bestaat meestal uit een aantal supplementen. Dit kan zijn homeopathie, vitaminen/mineralen, fytotherapie (plantkunde) of Ayurvedische kruiden. En eventueel leefstijl adviezen. Verder kan het zijn dat ik doorverwijs naar een andere therapeut. Ik vind het belangrijk om samen te werken met anderen om de client op de beste manier te ondersteunen. Voor meer informatie ga je naar Mesologie Mara Visser.

  Be massage – Holistische massage- en bewegingstherapie – unit 1.19

  Mijn naam is Barbera Muller. In mijn praktijk Be massage werk ik op holistische wijze. Dat houdt in dat ik me niet alleen op de fysieke beleving richt, maar ook wat er op emotioneel en gedragsniveau gebeurt. In een sessie begeleid ik je in een ervaring van verbondenheid tussen jouw lichaam, geest en ziel. Deze zijn in de holistische visie onlosmakelijk aan elkaar gelinkt en in voortdurende wisselwerking.

  De sessies zijn een combinatie van gesprek, aanraking en lichaamsgerichte oefeningen. Door meer bewust te worden van je lichaam ga je voelen wat jouw lichaam je te vertellen heeft als antwoord op jouw vraag of klacht.

  Massage- en bewegingstherapie wordt o.a. ingezet bij:

  • Verlangen naar meer contact met jouw lichaam, gevoel en emoties
  • Overmatige controle en spanning
  • Het gevoel constant “aan” te staan / niet tot rust kunnen komen
  • (Omgaan met) stress en overbelasting (burn-out)
  • Verlichting bij pijn en stijfheid in je lichaam
  • Vermoeidheidsklachten en slapeloosheid

  Be Massage

  KEI-Advies unit 1.20

  Wij, Mark, Anita en Bas, zijn een jong en ondernemend team en samen vormen wij KEI-Advies. Mark is installatie adviseur, HIT opgeleid en ontwerpt o.a. installaties. Anita is verantwoordelijk voor alle commerciële-, personele- en financiële zaken binnen het bedrijf. Bas studeert naast zijn werkzaamheden als engineer.

  Sinds 2010 zijn wij een onafhankelijk en deskundig ingenieursbureau op het gebied van gebouw gebonden installaties, gericht op de zakelijke markt. Daarnaast verduurzamen wij gebouwen, geven klimaat advies, voeren energie-audits (EED) uit en maken BENG (bijna energie neutraal gebouw) berekeningen.  Dit is slechts een deel van onze werkzaamheden. Wij ontzorgen de opdrachtgever en blijven zeer betrokken tijdens het project.

  Ben je op zoek naar verduurzaming van een gebouw, energiebesparing of installatie advies?

  Bezoek dan onze website: KEI-Advies

  NJIP kliniek voor pijnverlichting unit 1.22/ 1.23

  Wij verhelpen pijnklachten. Dit doen wij door de kernoorzaak aan te pakken. We maken je lichaam gezond en sterk, waardoor er voor pijn geen ruimte is.

  De methode bestaat uit het handmatige Analyse Onderzoek vanuit een holistische visie. In het vervolg combineren we een fysieke behandeling, een praktisch neurologische behandeling, bewegingsadvies en voedingsadvies. Hierdoor gaat jouw lichaam weer precies functioneren zoals het bedoeld is. Gezond en sterk. Bestand tegen inspanning en ziekte. NJIP is het omgekeerde van PIJN.

  NJIP

  JVDG juridisch advies unit 1.24

  Mijn naam is Justin van de Grootevheen. Ik heb bijna 20 jaar ervaring bij verschillende gemeenten. Ik ben gespecialiseerd in handhaving op het gebied van omgevingsrecht. Ik heb veel ervaring met de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) met onderwerpen als bouwregelgeving, brandveiligheid, milieu en bestemmingsplannen. Ook ben ik thuis in het bestuursrecht, de Algemene plaatselijke verordening, Drank- en horecawetgeving, de Wet kinderopvang en meer. Juridisch advies nodig? Samen zoeken we naar de beste oplossing. Ik ga altijd die ene stap verder. Voor het beste resultaat.

   JVDG juridisch advies

  Woonhuyz Verhuur-Advies-Beheer unit 1.24

  Wij van Woonhuyz bemiddelen tussen huurder en verhuurder. Zo kunnen beiden partijen een opdracht bij ons neerleggen voor de verhuur van een woning als een zoekopdracht voor het vinden van een woning. Dit doen niet alle verhuurmakelaars en zijn wij één van de uitzonderingen.

  Ook zijn wij goed in adviseren op de vastgoedmarkt en proberen zo transparant mogelijk advies te geven. Geen verborgen agenda. Beheer van vastgoed voor particulieren als voor investeerders met meerdere panden wij nemen graag de zorgen uit handen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op info@woonhuyz.nl. Of neem een kijkje op onze website Woonhuyz.nl. Bij Woonhuyz zit je goed!

   Woonhuyz Verhuur-Advies-Beheer

  Praktijk Marjolein de Vries unit 1.25

  De praktijk van Marjolein de Vries is er voor iedereen die meer innerlijke rust, stilte, vitaliteit, gezondheid, vrede, overvloed, harmonie, creativiteit, voldoening, enthousiasme, zingeving en geluk in zijn privé-leven en werk wil ervaren.

  Wil jij?
  ♡ Groeien en je comfortzones oprekken?
  ♡ Belemmerende gedragspatronen doorbreken, uit je destructieve gedachten stappen en je (zielen)trauma’s oplossen?
  ♡ Meester worden over je gedachten, gevoelens en emoties?
  ♡ Je bewustzijn vergroten en vanuit innerlijke rust moeiteloos jezelf zijn?
  ♡ De waarheid in jezelf terug vinden waardoor je volledig kan geloven en vertrouwen in wie jij daadwerkelijk bent zodat je vanuit je hart en intuïtie kan leven?
  ♡ Een andere kijk krijgen op een psychische ziekte/diagnose?
  ♡ Vreugde, moeiteloosheid en een gezonde dosis aan energie ervaren?
  ♡ Van jouw gevoeligheid je kracht maken?
  ♡ Een nieuwe stap maken van een dualistisch bewustzijn naar het eenheidsbewustzijn?

  Ben je bereid daarvoor je eigen verantwoordelijkheid te nemen en ben je niet bang voor verandering, hoe spannend dat ook is? Dan kan ik je helpen. Mijn aanbod is er op gericht jou te ondersteunen in innerlijke groei en bewustwording.

  Praktijk Marjolein de Vries

  Coachingspraktijk unit 1.25

  Bij Coachingspraktijk Karin Witte staan ‘rust en ontspanning’ centraal.

  Er zijn momenten in je leven dat het even niet zo lekker loopt of dat je niet lekker in je vel zit. Je kunt daardoor bijvoorbeeld innerlijke onrust, steeds terugkerende negatieve gedachten, stress, drukte of lichamelijke spanning ervaren. Blijf je daar mee rondlopen, dan kunnen er op den duur lichamelijke klachten ontstaan.  Om dit voor te zijn, maak je de keuze om er iets aan te doen. Als OntspanningsCoach begeleidt Karin Witte je op holistische en energetische wijze naar een meer ontspannen dagelijks leven. Dit doet zij door middel van coaching in combinatie met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Zij faciliteert een setting waarbij je vanuit de rust de helderheid in jezelf kunt (terug)vinden.

  Coachingspraktijk Karin Witte

  MR.People unit 1.26

  De personeelsmakelaar voor technisch personeel. Op eigenwijze manier zorgen wij voor een soepele doorstroming op de arbeidsmarkt. Het gaat hierbij om complexe personeelsvraagstukken over ziekteverzuim, transitievergoedingen en wet- en regelgeving. MR.PEOPLE is een gespecialiseerd recruitment bureau voor de werving van technisch personeel. Wij werken exclusief voor opdrachtgevers en bemiddelen in tijdelijke- project- of vaste contracten.

   

  De mensen van MR.PEOPLE zijn technisch opgeleid en gecertificeerd. Veiligheid, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Door intensieve investeringen en afspraken met opleidings- en certificeringsinstellingen zorgen we voor de extra kwaliteit en kennis van onze flexkrachten. 

   

  Voor advies voor uw personeelsvraagstukken of op zoek naar een nieuwe baan neem contact op met MR.PEOPLE

  MR.People

  Advocatenkantoor Docter unit 1.27

  Advocatenkantoor Docter is gespecialiseerd in het strafrecht en daaraan verwante zaken. Bent u met politie of justitie in aanraking gekomen of hebt u een uitnodiging gekregen voor een verhoor, of oproeping voor een zitting bij het Openbaar Ministerie of de rechter en wenst u advies of rechtsbijstand? Ik richt mij op het (jeugd)strafrecht, penitentiair recht en enkele bestuursrechtelijke zaken, in het bijzonder in het bijstaan van cliënten die geen verklaring omtrent gedrag (VOG) verstrekt krijgen. Ook sta ik slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven bij. Ik sta  cliënten bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand en op betalende basis. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen om te kijken of ik iets voor u kan betekenen.

  Advocatenkantoor Docter

  TZorg unit 1.28

  Tzorg is een landelijke leverancier van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding binnen de Wmo en heeft contracten met meer dan 300 gemeenten in Nederland.

  Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg is voor cliënten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Tzorg.
  Zorg en aandacht voor de cliënt staan bij Tzorg voorop. De wensen en gewoonten van de cliënt vormen het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden.

  TZorg

  Corpus & Anima unit 1.29

  Corpus & Anima, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG)

  Vanuit de sportmassage en de traditionele Chinese geneeswijzen bieden wij u de meest effectieve behandeling voor uw klachten.

  Tuina massage therapie
  Bij pijnklachten: spierpijn, pees- en gewrichtsklachten; migraine, stress, vermoeidheid; heup-, rug-, nek- en schouderklachten, RSI, frozen shoulder, fibromyalgie en meer.
  Voor sporters: alle sportgerelateerde klachten: blessures, bevorderen van herstel, onderhoud, ondersteuning bij training, overbelasting.

  Acupunctuur
  Pijnklachten, spijsverteringsklachten, overgangsklachten, allergieën, lagen weerstand, vermoeidheid, gewrichtsklachten, migraine, burn-out, stressgerelateerde klachten.
  Acupunctuur balanceert het lichaam en activeert het zelfherstellend vermogen, zodat het lichaam terug kan keren naar een optimale staat van gezondheid.

  Corpus & Anima

  De Jongens Uit De Keuken unit 1.30

  Heeft u tijdelijk te kort keukenpersoneel of heeft u extra krachten nodig voor een evenement?
  De Jongens Uit De Keuken zorgen voor het personeel dat u nodig heeft.

   De Jongens Uit De keuken

  Folmer Entertainment unit 1.32

  Een evenement wil je beleven

  Folmer Entertainment biedt een breed scala aan audiovisuele diensten en audiovisuele ondersteuning tijdens uw evenement.

  Door middel van mooie passende belichting, helder geluid en scherpe videobeelden maken we samen een onvergetelijke indruk op uw gasten en zorgen wij dat de boodschap van de spreker of artiest duidelijk overkomt.

  Een greep uit de mogelijkheden die wij aanbieden zijn o.a.

  • Verhuur licht en geluid met technische ondersteuning.
  • Verhuur van Projectoren en bijhorende hulpmiddelen.
  • Freelance AV-technicus.
  • Verkoop van professionele audiovisuele producten.
  • Vaste installatie.
  • 3D videomapping.
  • Begeleiding van geluid en of beelden tijdens een afscheidsceremonie.

  Folmer Entertainment maakt ieder evenement uniek!

  Folmer Entertainment

  Bureau Kooimeer unit 1.33

  Bureau Kooimeer is specialist in de bijzondere match tussen mens en organisatie.

  Wij onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door de grote mate van betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en kandidaten. Onze mensen hebben ervaring, zijn flexibel en kunnen zelfstandig direct aan de slag. Wij screenen grondig op de juiste papieren en bellen ook ten alle tijden de referenties.

  U kunt bij ons terecht voor pool management, uitzending, werving en selectie en persoonlijke payrolling. Wilt u weten wie deze bijzondere match kan verzorgen? Bekijk onze website voor meer informatie.

  Bureau Kooimeer

  MEER WETEN?

  Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.