• Een bruisende (werk)plek vol faciliteiten


    Interesse?

FACILITEITEN

Dynamisch, toekomstgericht en voorzien van alle faciliteiten en service die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te ontwikkelen: daarom huur je in De OndernemersTuin.

Ontmoet elkaar bij de entree, op het schelpenstrand, in de botanische achtertuin, het groene restaurant (Miss Green), de netwerkvijver, het lab of op één van de gezellige bedrijfsborrels.

Faciliteiten:

  • Voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Snelle glasvezel verbinding
  • Miss Green: een heerlijk biologisch restaurant
  • Vergaderruimtes met alle benodigde faciliteiten
  • Verschillende vergadermogelijkheden met alle benodigde faciliteiten Informele zitjes en gebruiksruimtes in en om het complex

De OndernemersTuin: een groene innovatie-werkplek vol faciliteiten die goed zijn voor de mens.

MISS GREEN BUSINESS & EVENTS

Miss Green Business & Events heeft zich sinds begin 2018 bij ons gevestigd in De OndernemersTuin, zij geven een mooie invulling aan de entree. De ruimte is ingericht met duurzame materialen, oude meubels worden op een creatieve manier hergebruikt en zo is er een sfeervol en creatief geheel gecreëerd.

Bij Miss Green kun je jouw klanten ontvangen, flexwerken op één van de flexwerkplekken of een (bedrijfs)borrel organiseren. Natuurlijk kun je hier ook gewoon lekker even genieten van een heerlijk kopje koffie, een lekker broodje of een verse salade uit de saladebar.

De menukaart van Miss Green bestaat voornamelijk uit heerlijk belegde broodjes, soepen en snacks. Elke 3 maanden wordt de menukaart aangepast. Wekelijks biedt Miss Green de ‘buitenbeentjes’ aan, dit zijn de specials buiten de kaart om.

Volg Miss Green via Social Media kanalen om van alles op de hoogte te blijven!

VERGADERING OF EVENEMENT PLANNEN?